Verkiezingskrant 2022

De Verkiezingskrant 2022 is uit! In deze speciale editie over de gemeenteraadsverkiezingen stellen de tien politieke partijen die in Zandvoort meedoen zich aan u voor.

De gemeenteraadsverkiezingen zijn op maandag 14, dinsdag 15 en woensdag 16 maart. Op deze drie dagen zijn de stembussen geopend en kunt u kiezen op welke partij u uw stem wilt uitbrengen. Om u te helpen bij het maken van een goede keuze, heeft de gemeente Zandvoort een Verkiezingskrant uitgebracht waarin alle partijen zichzelf presenteren aan de inwoners van Zandvoort. Daarnaast wordt informatie gegeven over zaken als het proces van stemmen, de locaties van de stembureaus (waaronder een op Circuit Zandvoort!) en drie Zandvoortse ambassadeurs doen een stemoproep.

De Verkiezingskrant wordt deze week huis aan huis verspreid samen met de Zandvoortse Courant. Mocht u de komende dagen geen Verkiezingskrant ontvangen, bijvoorbeeld omdat u een NEE-NEE sticker op de brievenbus heeft, dan kunt u vanaf donderdag een exemplaar ophalen bij het raadhuis of een van de andere steunpunten van de Zandvoortse Courant.

De Verkiezingskrant is ook digitaal te lezen. Klik hier om deze krant te openen.

Deel dit:

Een samenwerking van


© Zandvoort Kiest. All rights reserved.
Realisatie website:  Duijff Media.