Lokale media lanceren Zandvoortkiest.nl

In maart 2022 vinden de gemeenteraadsverkiezingen plaats. Om de Zandvoortse kiezers zo goed mogelijk te informeren over de verkiezingen en de lokale politieke partijen, hebben de Zandvoortse media de handen ineengeslagen en het platform Zandvoortkiest opgericht.

Langzaam maar zeker komen de lokale politieke partijen met hun kandidatenlijst naar buiten en ook de verkiezingsprogramma’s zullen binnenkort volgen. Er zal door de Zandvoortse lokale media de komende maanden ruim aandacht worden besteed aan de verkiezingen. De Zandvoortse Courant, de lokale omroep ZFM, het online platform Zandvoort Inside en De Zandvoort Podcast hebben afgesproken om daarin gezamenlijk op te trekken.

Er is speciaal voor de verkiezingen een gezamenlijk platform ingericht waarop alle uitingen terug te vinden zijn. Krantenartikelen, radio-interviews, videocontent en podcastafleveringen zullen voor de kiezers allemaal te vinden zijn op www.zandvoortkiest.nl. Daarnaast is op deze website bijvoorbeeld binnenkort ook alle informatie te vinden over hoe en waar gestemd kan worden. Wist u al dat de verkiezingen worden uitgesmeerd over drie dagen? Dit om vanwege corona de drukte bij de stembureaus te spreiden.

Verkiezingsdebatten

In de maand voorafgaand aan de verkiezingen zullen meerdere debatten plaatsvinden. Zo wordt er een Jongerendebat georganiseerd, uiteraard geleid door jongeren, komt er een Economisch debat geleid door ondernemers en op de vrijdag voor de verkiezingen zal het grote lijsttrekkersdebat in De Krocht plaatsvinden. Een en ander is nog in een voorbereidende fase, maar zodra er meer bekend wordt dan kunt u dat terugvinden op Zandvoortkiest.nl.

Deel dit:

Een samenwerking van


© Zandvoort Kiest. All rights reserved.
Realisatie website:  Duijff Media.