GroenLinks Zandvoort maakt kandidatenlijst bekend

Tijdens een algemene ledenvergadering heeft GroenLinks Zandvoort en Bentveld afgelopen zaterdag de kandidatenlijst gepresenteerd voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022. Huidig fractievoorzitter Karim el Gebaly voert opnieuw de lijst aan.

De 28-jarige El Gebaly zit al twee raadsperiodes in de gemeenteraad en wil zijn fractievoorzitterschap graag voortzetten. Naast de vertrouwde gezichten staan er ook een paar nieuwe kandidaten op de lijst. De kandidaten worden binnenkort allemaal voorgesteld op de website van de partij. De kieslijst ziet er als volgt uit:

  1. Karim el Gebaly
  2. Jurre Keuning
  3. Nikkie van Essen- Herbrink
  4. Bastiaan Toorenent
  5. Marelva de Bruin
  6. Esther Booi
  7. Feico Koper
  8. Margot Kenter
  9. Carel Hulshof
  10. Chantal van der Mije

Verkiezingsprogramma

Aan het verkiezingsprogramma wordt nog hard gewerkt. Wel kan de partij al een paar hoofdpunten noemen: “GroenLinks Zandvoort en Bentveld wil zich de komende vier jaar inzetten om het dierenwelzijn in de gemeente te verbeteren, de openbare ruimte groener en toegankelijk te maken, wonen in Zandvoort te versterken voor jong en oud en wil ervoor gaan zorgen dat kinderen niet langer in armoede opgroeien. Daarbij gaat GroenLinks Zandvoort door met zich in te zetten om de lokale democratie te versterken. Er moet meer focus op het samen en algemeen belang komen. Tot slot wil GroenLinks de ingezette weg op het gebied van duurzaamheid doorzetten en streven we naar een klimaat neutraal Zandvoort in 2040”, luidt de aankondiging.

Het complete verkiezingsprogramma zal op een later tijdstip naar buiten worden gebracht via de website van GroenLinks Zandvoort en Bentveld.

Deel dit:

Een samenwerking van


© Zandvoort Kiest. All rights reserved.
Realisatie website:  Duijff Media.