Extra debat voor ‘de zwevende kiezer’

Maandag 7 maart om 19.00 uur wordt op initiatief van Nigel Lancaster van golfclub The Dunes een extra verkiezingsdebat georganiseerd. Onder leiding van Jaap Lampe worden de politieke partijen de gelegenheid geboden om het publiek duidelijk en informatief te overtuigen waar hun partij voor staat.

“Veel mensen twijfelen tussen partijen en door het organiseren van dit debat wordt de kiezer geholpen om zijn keuze te maken welke partij het beste bij hen past. Tijdens dit inhoudelijke debat komt iedereen aan het woord en zullen de nuance verschillen tussen de partijen naar voren worden gehaald”, vertelt Nigel Lancaster van The Dunes, die dit debat organiseert.

“Het doel is om het publiek deze avond duidelijk en informatief te overtuigen waar de partijen voor staan. Zij kunnen dan zelf uitzoeken welke het beste bij hen past en kunnen de partijen met elkaar vergelijken. Kiezers kijken ook naar eventuele samenwerkingen: Wie wil met wie samenwerken? Dat speelt voor veel kiezers een belangrijke rol. Tijdens deze avond mogen de partijen dit verder toelichten.”

Stellingen

Er worden stellingen naar voren gebracht vanuit het publiek. Dit zijn stellingen die ook voorkomen in de verkiezingscampagnes van de partijen. Ook is er ruimte voor publiek om eventueel hierop te reageren en/of vragen te stellen.

De (voorlopige) stellingen zijn:

  • Bereikbaarheid van Zandvoort
  • Veiligheid en criminaliteit
  • Woning projecten
  • Parkeren
  • Samenwerking met Haarlem
  • Ruimte voor een open debat (in overleg met de partijen)

Het debat wordt geleid door Jaap Lampe, voormalig stadsschouwburg directeur en voorzitter van de raad van toezicht Haarlem Marketing. Door Jaaps achtergrond in de toneelwereld kan worden verwacht dat de hoofdrolspelers van de politieke partijen en het publiek een memorabele avond zullen gaan beleven.

Bezoekers zijn van harte welkom bij The Dunes in het Duintjesveld. Er kan gratis worden geparkeerd bij de locatie, die tevens goed bereikbaar is voor mindervaliden. Via een livestream op Zandvoortkiest.nl zal het debat ook online te volgen zijn.

Deel dit:

Een samenwerking van


© Zandvoort Kiest. All rights reserved.
Realisatie website:  Duijff Media.