Deze week twee verkiezingsdebatten

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 14, 15 en 16 maart 2022 vinden er een aantal politieke debatten plaats in Zandvoort. Deze debatten zijn online te volgen via een livestream en na afloop ook terug te kijken.

Het eerste debat is vandaag, donderdag 17 februari, van 17.00 tot 18.30 uur in HDMZ museum. Politici en ondernemers gaan met elkaar in debat over thema’s als de Economische visie, de Toeristische visie en het ondernemersklimaat over het algemeen in Zandvoort. Dit debat zal worden geleid door OBZ voorzitter Dick Hulsebosch en ondernemersmanager Janneke den Ouden.

Vrijdag 18 februari volgt al meteen het tweede debat: het jongerendebat. Tijdens dit debat, dat van 19.00 tot 21.00 uur eveneens in het HDMZ wordt gehouden, worden de jongste kandidaten van de 10 partijen uitgenodigd om met elkaar te spreken over thema’s die vooral de jongeren bezighouden. Dit debat zal worden geleid door Jelmer Koper en Romy Koning.

Sportdebat

Ook op het gebied van sport wordt een apart debat gehouden. Team Sportservice Zandvoort organiseert het sportdebat, dat woensdag 23 februari van 19.00 tot 21.00 uur plaatsvindt in het clubhuis van de Zandvoortsche Hockeyclub.

Slotdebat

Tot slot zal op vrijdag 11 maart het grote lijsttrekkersdebat plaatsvinden in theater De Krocht. Tijdens dit slotdebat, vlak voor de verkiezingen, zal ZFM presentator Ben Zonneveld de lijsttrekkers begeleiden in het debat dat van 19.30 tot ca. 22.00 uur zal duren.

Alle debatten zijn online te volgen via een livestream op www.zandvoortkiest.nl.

Deel dit:

Een samenwerking van


© Zandvoort Kiest. All rights reserved.
Realisatie website:  Duijff Media.